منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 البطاطس الإنجليزيه (بالمايونيز و التونة)

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 43
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: البطاطس الإنجليزيه (بالمايونيز و التونة)    السبت فبراير 11, 2012 9:45 pm


بطاطس كبيره
علبة تونه
مايونيز
قطعة زبدة



الطريقة:

تغسل البطاطس وتلف بالقصدير وتوضع في الفرن إلى ان تستوى الحشو:-
نخلط التونه بالمايونيييز

ثم نخرج البطاطس من الفرن بعد ما تستوي وهتكون طبعا سخنه جدا نقطعها اربع بدون ما نفصلهم عن بعض ونضع الزبده ونغلق عليها بالقصدير دقيقة واحده وهي طبعا سخنه جدا وبعدين نفتحها تاني ونضع الحشو وبالهنا والشفااااااااا أكله لذيذه وسريعه واللي عايز يحط ملح يحط وكاتشب كمان حسب الرغبه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
البطاطس الإنجليزيه (بالمايونيز و التونة)
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات انجليزية-
انتقل الى: