منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فاهيتا الفراخ والمشروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 43
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: فاهيتا الفراخ والمشروم   الخميس مارس 22, 2012 1:53 pm

المقادير:
¼ كيلو مشروم شرائح
¼ كيلو صدور فراخ مقطّعة شرائح
2 ثمرة طماطم مقطعة شرائح
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
2 ملعقة صغيرة كزبرة مفرومة
3 فصوص ثوم مقطع شرائح
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 ثمرة بصل مقطع شرائح
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملعقة كبيرة مستردة
ملعقة صغيرة بهارات
3 ثمرة فلفل ألوان
بصلة مبشورة
ملح وفلفل
عيش شامي

الطريقة:
1- تبّلي شرائح الفراخ بالملح والفلفل والبصل والليمون، وسيبيهم في التتبيلة دي لمدة ساعتين، وبعد كده شوّحي الفراخ مع شوية زيت على النار لحد ما تستوي.

2- حطّي زيت الزيتون في نفس الطاسة اللي شوّحتي فيها الفراخ، وشوّحي فيها شرائح البصل والفلفل الألوان وتبّليهم بالملح والفلفل.

3- حطّي المشروم في طاسة تانية وعليه زيت الزيتون وشرائح الثوم، وشوّحيه على النار مع شوية ملح وفلفل وعصير الليمون والمستردة، وقلّبيهم كويس على نار متوسطة.

4- بعد ما تحسّي إن المشروم دخل في السوى، اخلطيه مع الخضار والفراخ، وضيفي عليهم البهارات والبقدونس والكزبرة وقلّبيهم كويس مع بعض.

5- حطّي الفاهيتا في العيش الشامي ولفّيه كويس، وحطّي الساندوتشات في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
فاهيتا الفراخ والمشروم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات انجليزية-
انتقل الى: