منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 صدور فراخ على الطريقة الهندية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 44
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: صدور فراخ على الطريقة الهندية   الخميس مارس 22, 2012 1:30 pm

لمقادير:
1/2 كيلو صدور فراخ مقطّعة مكعبات متوسّطة الحجم
بصلة كبيرة مقطعة قطع صغيرة
2 كوب شوربة لحمة أو فراخ
3 ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة زبدة
1/2 فنجان كاري
ملح وفلفل

الطريقة:
1- تبّلي الفراخ لمدة ساعة بالملح والفلفل وملعقة كبيرة من الكاري.

2- شوّحي البصلة مع الزبدة على النار، وضيفي معاها الدقيق وحمّريه لغاية لونه ما يبقى دهبي، وبعد كده ضيفي عليهم الشوربة بالتدريج مع التقليب المستمر علشان الخليط مايكلكعش منك، وسيبيهم يغلوا على نار هادية لمدة خمس دقائق، ولو لقيتي إن الخليط سميك ممكن تضيفي شوية شوربة كمان لغاية ما تحصلي على القوام اللي إنتي عايزاه.

3- ضيفي الفراخ وباقي مقادير الكاري على الخليط السابق، وسيبيهم على النار لمدة 10 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن الفراخ استوت، وحطّيها في أطباق التقديم، وممكن تقدّمي مع الفراخ طبق أرز أبيض.. وبألف هنا وشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
صدور فراخ على الطريقة الهندية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات هندية-
انتقل الى: