منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 حلقات البصل المقرمشة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 44
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: حلقات البصل المقرمشة   الخميس مارس 22, 2012 1:29 pm

المقادير:

3 بصلات كبيرة الحجم مقطّعة حلقات منفصلة
كوب بقسماط
1/4 كوب لبن
كوب كبير زيت
كوب دقيق
ملح وفلفل
بيضة


الطريقة:
1- اخفقي البيض مع اللبن وضيفي عليهم الملح والفلفل، وقلّبيهم مع بعض كويس.

2- هاتي شرائح البصل وحطّيها في الدقيق، وبعد كده حطّيها في خليط البيض واللبن، وفي الآخر حطّيها في البقسماط.

3- بعد كده دخّلي حلقات البصل في الثلاجة وسيبيها لمدة نص ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي ورصّيها في أطباق التقديم.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
حلقات البصل المقرمشة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات ايطالية-
انتقل الى: