منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الخبز المحمّص بالثوم والجبنة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 44
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: الخبز المحمّص بالثوم والجبنة   الثلاثاء فبراير 28, 2012 1:27 pm

المقادير:
رغيف فينو فرنسي كبير (هتلاقيه في السوبر ماركت)
2 ملعقة كبيرة ثوم مهروس
كوب جبنة رومي مبشورة
2 ملعقة كبيرة زعتر
ملعقة ملح
كوب زبدة

الطريقة:
1- اضربي الزبدة مع الملح والثوم والزعتر في الخلاط.



2- قطّعي الخبز شرائح، وحطّيه في صينية وادهنيه بخليط الثوم، وضيفي معاهم الجبنة المبشورة.



3- دخّلي الصينية في الفرن على درجة حرارة متوسّطة لحد ما الجبنة تسيح، وبعد كده طلّعيها وحطّي الخبز في طبق التقديم، وممكن تقدّمي معاه سلطة زبادي بالخيار أو تاكلي معاه جبنة، وتبقى وجبة فطار أو عشاء خفيفة.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
الخبز المحمّص بالثوم والجبنة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات فرنسية-
انتقل الى: