منتدى افتكاسات
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 بيض على الطريقة الإنجليزية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 1108
تاريخ التسجيل : 31/01/2012
العمر : 43
الموقع : alexandria

مُساهمةموضوع: بيض على الطريقة الإنجليزية   الثلاثاء فبراير 28, 2012 1:00 pm

المقادير:

3 شرائح توست
ملعقة كبيرة زيت زيتون
ثمرة طماطم مقطّعة شرائح
بيضة مسلوق مقطّع شرائح
كوب صغير جبنه موتزاريلا مبشورة
ملح وفلفل


الطريقة:
1- ادهني شرايح التوست بشوية زيت زيتون، وبعد كده حطّي على كل قطعة توست شريحة طماطم.

2- فوق شريحة الطماطم حطّي شرائح من البيض المسلوق، ورشّي عليها الملح والفلفل.

3- على الوش حطّي الجبنة الموتزاريلا، ودخّلي التوست في الفرن لمدة 3 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن الجبنة ذابت تماما، وبعد كده طلّعيه من الفرن.. وبألف هنا وشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://eftekassat.wwooww.net
 
بيض على الطريقة الإنجليزية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
افتكاسات :: اكلات انجليزية-
انتقل الى: